Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ...ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ !!! Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ

 

Η Εγνατία οδός κόστισε έξι δις, πουλήθηκε ενάμισι…

Η Εγνατία Οδός αποτέλεσε τον ακριβότερο δρόμο της Ελλάδας. Κόστισε έξι δις, χρήματα που προήλθαν από την Κοινότητα, από δανεισμό και από πόρους του ελληνικού δημοσίου.

Στην Ήπειρο πληρώσαμε κάτι παραπάνω, καθώς είναι η μοναδική περιφέρεια από όπου διέρχεται ο οδικός άξονας όπου διέθεσε χρήματα για την κατασκευή του από το Περιφερειακό Πρόγραμμα, κοντά στα 160 εκατομμύρια ευρώ.

Η Εγνατία κόστισε έξι δις και παραχωρείται στην ΤΕΡΝΑ έναντι 1,5 δις για τα επόμενα 35 χρόνια.. Από την πλήρη ολοκλήρωσή της και παράδοση στην κυκλοφορία δεν έχει συμπληρωθεί ούτε καν 15ετία..

Και ο σημερινός υπουργός Υποδομών μιλά για μία τεράστια επιτυχία και χαίρεται… Τόσο που δεν είχε χαρεί ούτε ο Σουφλιάς στην ολοκλήρωσή της!

Η Εγνατία ήταν ο ακριβότερος δρόμος της χώρας αλλά και ο φτηνότερος… Το δεύτερο σίγουρα σταδιακά θα περάσει στην ιστορία!

ΠΗΓΗ 

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ , ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .
ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ - ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ  ...
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΩΡΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Κ.Α.
ΠΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ...
ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ...

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ !
ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΄΄ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ...


ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ... ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
...

ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΕΛΛΗΝΑ,ΟΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ...
ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ  ;;;  
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ !!!

Φ.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια